Auto Schade

Autoschade is een verzamelnaam voor veel verschillende soorten schade. Beschadigde velgen of lak, krassen of deukschade zijn slechts enkele voorbeelden van vervelende autoschade waar je niet mee wilt omgaan. Gelukkig kunnen wij schade snel en relatief goedkoop herstellen. Maak met ons een afspraak zodat wij de schade kunnen opnemen. Op deze manier weet u van te voren wat je kunt verwachten.

Een afspraak maken

Elk schadegeval is anders. Daarom willen wij graag de schade opnemen zodat u weet waar u aan toe bent. Maak hiervoor een afspraak met ons.

Een afspraak maken? Bel gerust naar:
T: 0546 – 62 33 77 of M: 06-406 001 34

Onze Diensten

Airco Service

De airconditioning blaast schone lucht naar binnen en voert ´oude´ lucht af. Daarbij zorgt de airconditioning voor koele of juist voor warme lucht.

Ga verder

APK Service

Tijdens de APK service wordt beoordeeld of uw auto veilig genoeg is om aan het verkeer deel te nemen en of de auto nog voldoet aan de milieu eisen.

Ga verder

Banden wisselen

Niet elk band is hetzelfde. Er zit veel verschil tussen de verschillende merken en er zijn zomerbanden, winterband en all season banden. Laat tijdig uw banden vervangen.

Ga verder

Grote beurt

Bij een grote beurt controleren wij uw auto op alle belangrijke punten. Er vindt onderhoud plaats volgens fabrieksvoorschriften en wij kijken of aanvullend onderhoud nodig is.

Ga verder