Grote beurt

Tijdens een grote beurt controleren wij uw auto op alle belangrijke punten. Er vindt onderhoud plaats volgens fabrieksvoorschriften en wij kijken of eventueel aanvullend onderhoud nodig is. Daarbij kunt u denken aan het vervangen van slijtagedelen, zoals de remmen of de koppeling of aan kilometergebonden vervanging, zoals de distributieriem. Of aan onvoorziene reparaties, door versleten schokdempers of een lekkende radiateur.

Onderhoudscheck

Veel autofabrikanten berekenen precies bij welke kilometerstand een bepaald model onderhoud nodig heeft en zetten dit in het instructieboekje. Bij de moderne auto’s geeft de boordcomputer aan wanneer het tijd is voor een bezoek aan de garage.

Toch kan het soms verstandig zijn om uw auto tussentijds te laten controleren. Als er een lange periode tussen de onderhoudsbeurten zit, of als u heel weinig of juist veel kilometers maakt.

Twijfelt u aan een onderhoudscheck of heeft u een vermoeden van een defect aan uw auto? Rij voor een vrijblijvend advies gerust bij ons langs.

Direct een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt?

bel direct: 0546 – 62 33 77 of 06 406 001 34

Klik om direct te bellen

e-mail naar info@autohekwolter.nl

Klik om direct te mailen